Slutseminarium: Sofia Serholt

Tid: 2017-03-28 kl 13:15

Evenemangstyp: Slutseminarium

Sofia is a PhD student at the Division of Learning, Communication and IT at the Department of Applied IT. Title: Child-Robot Interaction in Education: From User Requirements and Field Studies, to Stakeholders¿ Deliberations on Ethical Tensions and Future Challenges

Kajsa Nalin: licentiatseminarium

Tid: 2017-03-30 kl 13:15

Evenemangstyp: Licentiatseminarium

Kajsa Nalin, PhD student at the Division of Cognition and Communication at the Department of Applied IT, will present her licentiate thesis.

Föreläsare: Kajsa Nalin

International Conference on Software Architecture

Tid: 2017-04-03
Plats: Lindholmen Science Park, Gothenburg, Sweden

Evenemangstyp: Konferens

ICSA is the premier venue for practitioners and researchers interested in software architecture, in component-based software engineering and in quality aspects of software and how these relate to the design of software architectures.

Kommunal informationssäkerhet i en alltmer digitaliserad värld

Tid: 2017-04-05 kl 11:30

Evenemangstyp: Seminarium

Presentation av KLISTER-projektet, ett projekt om kommunal informationssäkerhet.

Föreläsare: Docent Rose-Mharie Åhlfeldt, Högskolan i Skövde

BlendIT 2017

Tid: 2017-04-28 kl 08:30
Plats: HB1, Hörsalsvägen 8 (Chalmers, Campus Johanneberg)

Evenemangstyp: Temadag

BlendIT är en återkommande temadag om blended learning och angränsande ämnen. Året tema: Framtida lärplattform vid Göteborgs universitet och Chalmers.

Föreläsare: Meddelas längre fram.

IS4SI - Digitalisation for a Sustainable Society

Tid: 2017-06-12 kl 09:00

Evenemangstyp: Konferens

Welcome to the IS4SI 2017 Summit. Digitalization for a Sustainable Society: Embodied, Embedded, Networked, Empowered through Information, Computation & Cognition.

IFIPTM 2017 - International Conference on Trust Management

Tid: 2017-06-12 kl 09:00

Evenemangstyp: Konferens

IFIPTM, the IFIP WG 11.11 International Conference on Trust Management is coming to Gothenburg.

Föreläsare: TBA

VRST 2017 - 23rd ACM Symposium on Virtual Reality Software and Technology

Tid: 2017-11-08 kl 08:00

Evenemangstyp: Konferens

VRST will provide an opportunity for VR researchers to interact, share new results, show live demonstrations of their work, and discuss emerging directions for the field.

40th International Conference on Software Engineering

Tid: 2018-05-27
Plats: Gothia Towers, Göteborg

Evenemangstyp: Konferens

ICSE, the International Conference on Software Engineering, is the premier software engineering conference, providing a forum for researchers, practitioners and educators to present and discuss the most recent innovations, research, experiences, trends and concerns in the field of Software engineering.

Sida 1 av 1

Fax: