Nätverksträff, IT-fakulteten

Föreläsning

För alla alumner och sistaårsstudenter. Två teman: datasäkerhet & intrångsdetektering och arbetsmarknaden inom IT-området.

17 november har IT-fakulteten en nätverksträff med två teman. Magnus Almgren kommer att prata om datasäkerhet och intrångsdetektering, vilket följs av John Torgersson som presenterar sin syn på arbetsmarknaden inom IT-området.

Hålltider:

17.00 Mingel med tilltugg

17.30 Magnus Almgren, Data- och informationsteknik och Security Arena, håller ett föredrag om datasäkerhet och intrångsdetektering.

18.00 John Torgersson, konsult på IT-företaget Enfo Sweden AB (John ersätter Johan de Verdier som insjuknat) pratar om arbetsmarknaden inom IT-branschen just nu och inom närmaste framtiden.

Alla alumner och sistaårsstudenter på våra program är välkomna!

Datum: 2010-11-17

Kategorier: IT

Plats: IT-universitetet, Lindholmsplatsen 1
Torg 2, Forskningsgången 6, Lindholmen

Sista anmälningsdag: 2010-11-16 kl. 18:00.

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2010-10-07