Fateme Saadatmand en av årets Hans Werthén-stipendiater

Nyhet: 2017-05-24

fatemeFateme Saadatmand, doktorand i informatik, är en av årets Hans Werthén-stipendiater.

Fateme beviljas 75 000 kr för postdoc-studier i USA efter att hennes avhandling är klar hösten 2017 inom området evolutionär modell av digitala plattformar inom godstransport och försäkringsbolag. Sammanlagt fick 16 personer Hans Wertén-stipendiet och syftet är att ge unga akademiker möjlighet att utvecklas utomlands och återvända med nya kunskaper och erfarenheter som kan komma till nytta i industrin, näringsliv eller universitetsvärlden i Sverige, skriver Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA som delar ut stipendiet, i ett pressmeddelande.

Artikeln publicerades först på: ait.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2013-03-27