Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Avslutningsceremoni vid IT-fakulteten

Avslutningsceremoni 7 juni

Onsdagen den 7 juni 2017 anordnar IT-fakulteten tillsammans med institutitonen för tillämpad informationsteknologi och institutionen för data- och informationsteknik en stämningsfull högtid för att fira alla de programstudenter som under vårterminen 2017 blir klara med sina studier.

Plats: Universitetets aula, Vasaparken, Universitetsplatsen 1

Högtiden kommer att hållas i universitetets aula, där programstudenterna blir avtackade på scenen av sina programansvariga. Ceremonin kommer att inramas av tal till studenterna, musik och en hel del fanfarer. Den följs sedan av mingel i foajén där det bjuds på tilltugg och dryck.

Välkomna!

Inbjudan

En inbjudan skickas per e-post till samtliga programstudenter vid IT-fakulteten som går sin sista termin 2017.


Anmälan

Jag vill anmäla mig till ceremonin!

Sista dag för anmälan: 19 maj

Observera! Det är viktigt att du anmäler dig eftersom ditt namn kommer att ropas upp.


 

 

Universitetets vackra aula har cirka 300 sittplatser på parketten och ytterligare 150 på läktaren. Aulan erbjuder en traditionsrik inramning till universitetets olika högtider, examina och föreläsningar.

Kontakt

Vid frågor: Kontakta studieadministrationen för ditt program.

För programmen Kognitionsvetenskap,Systemvetenskap, IT Management, Lärande, kommunikation och IT och Master in Communication kontaktas studieadministration@ait.gu.se.

För programmen Datavetenskapligt program, Software Engineering and Management, Computer Science och Software Engineering MSc kontaktas student_office.cse@chalmers.se.

Ansök om examen

När du är klar med dina studier ansöker du om examen. Du hittar information om hur du ansöker på Studentportalens sidor.

Till Studentportalen

Här finns blanketter, examensregler m m.

Hitta till universitetets aula

Besöksadress:
Universitetsplatsen 1, Vasaparken

Sidansvarig: Cecilia Ihse|Sidan uppdaterades: 2017-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?