Etik- och värdeutmaningar för AI i näringsliv, förvaltning och sjukvård

Tid: 2019-12-18 kl 09:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1 - Torgny Segerstedtsalen

Evenemangstyp: Workshop

Den snabba introduktionen av AI-lösningar inom olika verksamheter och praktiker aktualiserar nya potentiella värdekonflikter och etiska utmaningar för företag, myndigheter och ansvariga beslutsfattare och professionella. Konferensen presenterar etikforskare från Alan Turinginstitutet i Storbritannien och universiteten i Wien och London, samt Göteborgs universitet och Chalmers.

Designing Digital Resourcing

Tid: 2020-01-24 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Hannes Göbel disputerar i ämnet informatik med avhandlingen Designing Digital Resourcing.

Föreläsare: Hannes Göbel

Sida 1 av 1