Kalendarium

Tid: 2020-06-08 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Hawa Nyende försvarar sin doktorsavhandling Maternal Healthcare in Low Resource Settings: Investigations of IT as a resource. Disputationen kommer att genomföras på distans via Zoom, och länk finnas tillgänglig senast samma dag.

Föreläsare: Hawa Nyende

Webbinarium: Omställningen till distansundervisning - vad har vi lärt oss?

Tid: 2020-06-09 kl 15:00

Evenemangstyp: Seminarium

Efter en omtumlande tid med snabb övergång till distansutbildning behöver vi reflektera och tänka framåt. PIL bjuder in lärare, studenter och ledning för att dela och diskutera erfarenheter av att undervisa och studera på distans.

Enacting Ambidextrous IT Governance in Healthcare

Tid: 2020-06-11 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Michael Kizito försvarar sin doktorsavhandling. Disputationen kommer att genomföras delvis på distans via Zoom, och länk finnas tillgänglig senast samma dag som disputationen.

Kritiskt digitalt textarbete i klassrummet

Tid: 2020-09-04 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Lisa Molin disputerar i ämnet tillämpad informationsteknologi med inriktning mot utbildningsvetenskap.

Föreläsare: Lisa Molin

Save the Date för Act Sustainable 2020

Tid: 2020-11-16 kl 08:00

Evenemangstyp: Aktivitet

Boka 16-20 november i alla dina kalendrar, Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka kommer tillbaka i höst!

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2019-11-18