Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium

Inbjudan till workshop: #AI@GU

Tid: 2018-08-28 kl 10:00
Plats: HDK, Kristinelundsgatan 6-8 - Baulan (bilbliotek + aula)

Evenemangstyp: Workshop

Det finns ett starkt samhällsbehov av forskning och utbildning kopplat till frågor om artificiell intelligens (AI). Göteborgs universitet vill bidra med sin kunskap, stärka och utveckla detta område. Lärare/forskare och doktorander med intresse för AI välkomnas till en intern workshop kring denna satsning.

Föreläsare: Korta idépresentationer: JONAS IVARSSON, professor i pedagogik: Hur påverkar AI och teknisk utveckling mänsklig kommunikation och kunskapsprocesser. NICLAS HAGEN, forskare, koordinator Centrum för digital humaniora: Medborgarforskning, arbetsfördelning människa - maskin och den humanistiska forskningsprocessen. Ytterligare information publiceras inom kort.

Informationsmöte för nyanlända med flyktingbakgrund

Tid: 2018-09-12 kl 10:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1

Evenemangstyp: Aktivitet

Göteborgs universitet, Chalmers och Arbetsförmedlingen bjuder i samverkan med Integrationscentrum i Göteborg in till ett informationsmöte om universitetsstudier och högre utbildning i Sverige.


Sida 1 av 1 

Kontaktinformation

IT-fakulteten

412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

Telefon:
031-786 0000 (växel, Göteborgs universitet)

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-11-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?