Act! Sustainable

Tid: 2018-09-24 kl 09:00
Plats: Göteborg

Evenemangstyp: Temadag

Alla studenter och all personal vid Göteborgs universitet och Chalmers välkomnas till Act! Sustainable - veckan som uppmanar till handling för en hållbar utveckling.

Software Center Metrics Day

Tid: 2018-10-26 kl 08:30
Plats: Lindholmspiren - Ericsson Lindholmen

Evenemangstyp: Seminarium, Workshop, Föreläsning, Konferens, Temadag

Software Center Metrics Day is a forum for presenting recent results in the area of software metrics, analytics and machine learning. We invite both Software Center partner companies and companies outside of Software Center. We also invite academic researchers from universities. The day is free of charge, but the registration is required as the venue is Ericsson Lindholmen.

GU Online 2018

Tid: 2018-11-19 kl 09:00
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25

Evenemangstyp: Temadag

Temadag om nätburen undervisning inom högre utbildning. Årets tema: Film i undervisningen.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-11-20