Skogens digitalisering

Tid: 2019-02-27 kl 09:30

Evenemangstyp: Konferens

Branschdagen Skogens digitalisering är mötesplatsen för skogsnäringen och akademi som anordnas av Swedish Center for Digital Innovation och Göteborgs universitet.

Lunch Lecture II: Is your mind sustainable?

Tid: 2019-02-27 kl 12:00
Plats: Torg Orange, House Patricia, Lindholmen (Forskningsgången 6)

Evenemangstyp: Föreläsning

We from Lindholmen Students for Sustainability and Göta studentkår IT section continue our new lunch lecture series with a lecture and workshop held by Deborah Rupert, professional coach.

Föreläsare: Deborah Rupert

Universitetets Besöksdag - lär dig mer om våra utbildningar!

Tid: 2019-03-12 kl 10:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1

Evenemangstyp: Mässa

Vi är på plats med studievägledare och studentambassadörer. Passa på att ställ frågor om våra kandidatprogram.

Forskarsnabben: Scopus & Web of Science

Tid: 2019-03-14 kl 09:00
Plats: Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5 A - Nordenskjöld

Evenemangstyp: Seminarium

Vi visar hur du kan använda funktioner i databaserna för att enkelt få en snygg överblick över ditt forskningsfält. Vilka forskargrupper publicerar mest? Pågår forskning även inom angränsande ämnesområden? I vilka länder sker forskningen? Vilka tidskrifter tar in flest artiklar inom ditt fält?

Forskarsnabben: Systematic reviews

Tid: 2019-03-20 kl 08:15
Plats: Academicum, Medicinaregatan 3 - Stina Stenhagen

Evenemangstyp: Seminarium

Ska du skriva en översiktsartikel? Vi pratar metod, guidelines och checklistor du kan förhålla dig till.

After work: Hur påverkar AI samhället och vår självbild?

Tid: 2019-04-03 kl 18:30

Evenemangstyp: Socialt

Självkörande bilar och datorer som beslutar om försörjningsstöd. Artificiell intelligens utmanar redan exklusivt mänskliga områden. Vad händer när maskiner med kognitiv kapacitet bortom vår fattningsförmåga blir en del av vardagen? Hur omskapar det samhället? Vad gör det med vår egen självbild?

Sida 1 av 1

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2015-11-20