Towards Managing and Designing Information Systems Interoperability: A case in healthcare

Halvtidsseminarium

Grace Kobusinge is PhD-student in informatics at the Department of Applied IT, and also affiliated to School of Computing and Informatics Technology, Makerere University, Uganda.

Discussion leader: Lecturer Tomas Lindroth, PhD, Division of media production, University West, and postdoctor at Department of Applied IT, University of Gothenburg

Principal supervisor: Associate Professor Kalevi Pessi, Department of Applied IT, University of Gothenburg

Datum: 2018-12-07

Kategorier: IT