Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Träffa oss på Jobb & Utbildningsmässan i Uddevalla

Mässa

Är du intresserad av IT, programmering eller projektledning? Kom och prata med oss på Jobb & Utbildningsmässan i Uddevalla den 27 februari.

Mellan klockan 10-13 är mässan öppen för gymnasieelever och mellan klockan 14-16 är mässan öppen för allmänheten.

För dig som vill söka en universitetsutbildning efter gymnasiet erbjuder två kandidatprogram.

Datavetenskapligt program, kandidatnivå
En utbildning som passar dig som tycker om att utveckla innovativa lösningar med hjälp av matematik och programmering. Du behöver inte kunna programmera när du börjar, det lär du dig hos oss. Du har stora möjligheter att själv välja inriktning på din utbildning genom att fördjupa dig i ett eller flera områden. Med en kandidatexamen i datavetenskap har du den kunskap som krävs för att arbeta som till exempel programmerare, systemarkitekt, systemutvecklare eller projektledare. Om du väljer att läsa vidare på med ett masterprogram får du spetskompetens som kan ge dig ytterligare fördelar på arbetsmarknaden.

Läs mer om programmet

Software Engineering and Management, Bachelor's programme
Programvaruingenjörer och software managers kommer att ha en nyckelroll inom alla områden i samhället, från att använda AI inom kundservice eller till och med ekonomisk rådgivning, till att utveckla självkörande bilar, till att skapa appar inom hälsa- och bioteknikområdet. Vi är en av de största mjukvaruteknikgrupperna i världen. På kandidatprogrammet i Software Engineering and Management får du genomföra samarbetsprojekt, arbete tillsammans med industrin, delta i hackathons och bygga upp färdigheter som krävs för att kunna förbättra världen med hjälp av mjukvara.

Undervisningsspråk är engelska för hela programmet.

Läs mer om programmet

Du kan läsa mer om alla våra utbildningar här: https://cse.gu.se/utbildning

Datum: 2020-02-27

Tid: 10:00 - 16:00

Kategorier: IT

Arrangör: Jobb och utbildningsmässan arrangeras av Arbetsförmedlingen i samarbete med Uddevalla kommun och Uddevalla Näringsliv.

Plats: Agnebergshallen, Uddevalla

Kontaktperson: Ellen-Britta Fernell Foufa

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2019-11-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?