Grattis Thommy Eriksson till IT-fakultetens pedagogiska pris 2020!

Nyhet: 2020-05-28

Thommy ErikssonIT-fakultetens pedagogiska pris 2020 går till Thommy Eriksson, avdelningen för interaktionsdesign, institutionen för data- och informationsteknik. Thommy får priset för sina pedagogiska gärningar inom masterprogrammet Game Design & Technology och kursen Digital movie-making, samt sitt mångåriga arbete med övergången till digitalt lärande.

Motivering:

Thommy Eriksson har utfört en synnerligen uppskattad pedagogisk gärning i form av flerårig utveckling av pedagogiken på masterprogrammet Game Design and Technology, en flerårig utveckling av kursen ”Digital movie-making” samt har bistått kollegor och studenter vid IT-fakulteten vid införandet av Canvas och andra digitala verktyg. Thommy har utvecklat pedagogiken vid IT-fakulteten under ett flertal år och har stöttat både studenter och kollegor i övergång till digitalt lärande.

Foto: Linnéa Sjögren