Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Softwarestudenter tillverkar app för universitetets Indienresa

Nyhet: 2011-11-29

Studenterna vid det internationella kandidatprogrammet i Software Engineering and Management har byggt universitetets app inför mastersmarknadsföringsturnén i Indien.

I början av december reser en marknadsföringsgrupp för internationella mastersutbildningar vid Göteborgs universitet till Chennai och Bangalore i Indien. Med sig har de en presentation av fakulteterna och de olika internationella mastersutbildningar som fakulteterna erbjuder. Uppdraget att bygga applikation för presentationen gick i stor konkurrens till tre studenter på det internationella kandidatprogrammet i Software Engineering and Management vid Göteborgs universitet: Anton Shumeika, My Högblom och Mihail Anton.

När man håller upp en iPad mot ett av fotona av universitetets olika fakulteter, känner iPad-sensorn av vilket foto det rör sig om och presentationen av den aktuella fakulteten och dess program startar.

Application made by students at the bachelor's programme in Software Engineering and Management

Studenterna presenterar sin app inför Indienresan

Kandidatprogrammet Software Engineering and Management

 

AV:

Kontaktinformation

Catharina Jerkbrant, kommunikatör

IT-fakulteten, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

Telefon:
031-772 4898, 0766-18 27 48

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2013-03-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?