Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Internationell samverkan

IT-fakulteten har en mycket internationell miljö med forskare, doktorander och studenter från sammanlagt ett 30-tal olika länder.

Forskningen vid IT-fakulteten bedrivs i samarbete med ett stort antal internationella partners runt om i världen. Vi har även en lång tradition av internationellt samarbete genom våra sju internationella utbildningsprogram.

Erasmussamarbete

IT-fakulteten har för närvarande Erasmus-samarbete med 16 europeiska universitet. Dessa samarbetsavtal möjliggör både studentmobilitet och lärarutbyten. Huvudfokus för vårt nuvarande internationaliseringsarbete är att hitta ytterligare partneruniversitet som har en profil som passar våra studenter och utbildningsprogram. Det gör vi bland annat genom att sitta med i arbetsgrupper inom universitetets International Centre och gemensamma arbetsgrupper med andra fakulteter vid Göteborgs universitet samt genom att träffa nya och befintliga partners på internationella mässor, som EAIE etc.

Kontaktinformation

Cecilia Ihse

IT-fakulteten, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

Telefon:
031-786 9037, mobiltel: 0766-22 90 37

Utlandsstudier

Olika former av utlandsstudier, IT-fakulteten

Sidansvarig: Cecilia Ihse|Sidan uppdaterades: 2019-12-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?