Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumnverksamhet

Vi vill gärna att du blir en del av vårt alumnnätverk!

Om du har läst kurser eller program vid Göteborgs universitet är du väldigt välkommen att registrera dig i alumndatabasen, även om du inte har tagit ut en examen.

Alumnnätverket finns för att skapa kontaktytor mellan universitetet och före detta studenter. Målet är att hitta nya former för samarbete med mervärde för alla parter.

Vi hoppas att du ser oss som en naturlig plats för vidareutbildning och livslångt lärande. Den forskning som bedrivs vid IT-fakultetens institutioner genomsyrar också utbildningen och fristående kurser eller masterprogram är bra tillfällen för fortbildning.

Som du förhoppningsvis har upplevt jobbar vi också aktivt för att få in kunskaper från yrkesverksamma i undervisningen, vilket bland annat sker genom att bjuda in gästföreläsare. Vi ser väldigt gärna att du i framtiden kommer och berättar för studenter om de erfarenheter du skaffat dig i yrkeslivet.

Tillsammans är alla dessa tillfällen möjligheter för dig och din arbetsgivare att knyta kontakter. Vi hoppas att du vill bli en del av alumnnätverket inom IT vid Göteborgs universitet!

 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Catharina Jerkbrant alumnansvarig på IT-fakulteten, eller någon av våra studievägledare.

Kontaktinformation

Catharina Jerkbrant, kommunikatör

IT-fakulteten, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Lindholmsplatsen 1

Telefon:
031-772 4898, 0766-18 27 48

alumn

Gå med eller uppdatera i alumnnätverket

 

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2020-02-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?