Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Dick Stenmark

Dekan vid IT-fakulteten

Dick är även docent i informatik och anställd som lärare och forskare på institutionen för tillämpad IT där han ingår i forskargruppen Digital innovation.

Dick Stenmark sitter i rum 3.27 på plan 3 i Kuggen, Lindholmsplatsen 1, alt. i rum Kompis på plan 4 i Patriciahuset, Forskningsgången 6, Lindholmen.

Dick Stenmark om Dick Stenmark:

– Jag är informatiker med ett stort intresse för organisationers användning av IT, främst informationssökningsteknologier och sociala medier. Tillsammans med en av mina doktorander ingår jag i DigitaL-projektet, som är ett samarbetsprojekt mellan Göteborgs universitet och Högskolan Väst. Ett helt nystartat forsknings-projekt handlar om att studera polisens användning av kroppsburna kameror och vilka effekter detta har på deras arbetspraktik, till exempel i form av ansvars-utkrävande.

Vad ser du framför dig i din roll som dekan?

– Med den samhällsutveckling vi har, där digitaliseringen tränger igenom på samtliga områden och berör alla åldersgrupper, så är IT-fakulteten en självklar expertnod när det gäller att förstå och påverka denna process. Jag vill se IT-fakulteten ta större plats genom att växa i antal medarbetare, utbilda fler studen-ter och i ännu högre grad påverka samhället i positiv riktning. En viktig del i detta är att synliggöra vår kompetens såväl internt inom universitetet som mot externa parter.

Mer om Dick Stenmark

E-post

Dick Stenmark

Kontaktinformation

Dick Stenmark, dekan

IT-fakulteten, 412 96 Göteborg

Besöksadress:
Forskningsgången 6

Telefon:
0702-508008

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2019-03-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?