Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välutvecklad samverkan mellan industri och akademi

IT-fakulteten har en mycket välutvecklad samverkan med företag, myndigheter och organisationer. Samarbetet fanns med som en grundtanke vid fakultetens bildade och har sedan vidareutvecklats för varje år.

Nätverk och centrumbildningar:

IT-området i Göteborg har flera nätverk och centrumbildningar som våra institutioner har mycket aktiv del i:

MUSEUM 2020:

MUSEUM 2020 är en särskild satsning med fokus på digitaliseringen av samhället och dess konsekvenser för publika kunskapsinstitutioner – museum, science centers, bibliotek med mera.

MUSEUM 2020

Samverkan inom utbildningen

Flera av IT-fakultetens utbildningar bedrivs i projektform, ofta utifrån problembaserat lärande, där personer från företag, myndigheter och organisationer är aktiva i kurserna som gästföreläsare eller som medverkande i hela projektet från kravställande till slutleverans. En mycket stor del av exjobben sker också ute på företag och i organisationer.

Institutioner vid IT-fakulteten:

Magasin:

IT-fakultetens magasin handlar om vår forskning och utbildning

 

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2020-02-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://itufak.gu.se/samverkan/?languageId=100000&disableRedirect=true&returnUrl=http%3A%2F%2Fitufak.gu.se%2Fenglish%2Fcollaboration%2F%3Fprint%3Dtrue%26languageId%3D100001
Utskriftsdatum: 2020-08-12