Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Podd - The Dina Files

I The Dina Files* spelar studenter från masterprogrammet Digital Leadership in aktuella poddar där de diskuterar de bästa och senaste forskningsartiklarna med fokus på digitalisering.


Podden vänder sig i första hand till praktiker som vill ta del av de senaste forskningsresultaten för att fatta beslut på evidens och inte på förlegad best practice.

Idén bakom projektet är att göra något handfast för spridningen av vetenskapliga resultat. I dagsläget dröjer det flera år innan forskningsresultat omsätts i praktik. Till en början kommer cirka 40 artiklar att diskuteras och resultera i lika många avsnitt men arbetet är fortlöpande då nya artiklar alltid tillkommer.

Initiativet är en del av masterprogrammet i Digital Leadership och tanken är att stället för att studenterna lämnar in exempelvis en powerpoint så gör de en podd som kan vara till nytta för praktiker, forskare och andra studenter.

Kontakt
Johan Magnusson
E-post: johan.magnusson@ait.gu.se

* Dina Koutsikouri undervisar på masterprogrammet Digital Leadership och kom med förslaget med poddinspelning.

Sidansvarig: Catharina Jerkbrant|Sidan uppdaterades: 2019-03-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?